TOP 10 PRIMERA KAKO KORISTITI TRIMER ZA DLAKE

Top 10 Ways To Use A Body Hair Trimmer

Jednom kada muškarac krene u efikasan režim lične nege sa odgovarajućim trimerom za kosu, nema povratka.

4 MINUTA ZA ČITANJE

Top 10 Ways To Use A Body Hair Trimmer

Ako ste tek počeli da se bavite negovanjem muškaraca, hajde da to analiziramo. Možete, u suštini, da koristite trimer za dlake na telu gde god vam se desi da dlake rastu. Bilo da vam je cilj glatkoća tela poput delfina, ili samo želite da sredite „tamo dole“, postoji trimer za to.

Naglo uklanjanje dlaka na muškom telu poslednjih godina nije iznenađujuće s obzirom na prednosti lične higijene, kao i napredak alata za podrezivanje koji proces čine bržim i sigurnijim.

Bez obzira da li želite da poboljšate svoju teško stečenu definiciju mišića, ili se trudite da osvojite pronicljivog romantičnog partnera, znajte da više nema tabua oko muškog uklanjanja dlačica. Kakve god da su vaše preferencije za kosu na telu, idite na to. Mladožite se gde god želite, ali uzmite u obzir vrednost izrade plana jer je čovek od akcije uvek spreman.

Evo naših 10 najboljih načina da koristite trimer za kosu:

#1: DLAKE NA LICU

Električni trimeri za kosu su odlični za postizanje potpuno glatkog lica, ili možete podšišati da biste održali bradu.

Naš trimer za dlake na telu vam omogućava bezbedno šišanje od glave do pete sa podesivim češljevima koji vam omogućavaju da odaberete željenu dužinu kose.

Korišćenje trimera je jednostavno:

  • Povežite dva dela trimera sa stranom sečiva nagore.
  • Pritisnite sekače unazad dok ne čujete klik.
  • Izaberite češalj da biste postigli željenu dužinu.
  • Zamenite oštrice svaka tri do četiri meseca ili tako nešto.

#2: OBRVE

Reč mudrima: loše izvedeno negovanje obrva može ozbiljno da istanji vaše obrve, zato nastavite pažljivo – jer te naivce možda neće potpuno izrasti ako pogrešite.

Mnogi muškarci neguju obrve, ali ako nećete da posetite estetičara za ovu uslugu, najbolje je da se opkladite na naš trimer Up-Here.

Jedinstveni dizajn glave rezača ovog trimera smo prilagodili za uklanjanje dlačica na malim, teže dostupnim mestima koja zahtevaju dodatnu preciznost i kontrolu, tako da je savršen za bezbolno oblikovanje i čišćenje područja obrva.

#3: DLAKE U UŠIMA

Dizajnirali smo Trimer Up-Here za uklanjanje dlačica u ušima i nosu bez zaglavljivanja ili povlačenja. Čupanje boli i može izazvati infekcije folikula dlake, a rizikujete bolno bockanje ili posekotine makazama.

Pošto verovatno više volite uši i nozdrve bez čupava, ovaj manji, lagani i vodootporni trimer je fantastična investicija za male poslove uklanjanja dlaka.

#4: VAŠA GLAVA

Brijanje glave je i pank rok i praktično. Ako vam se linija kose povlači u zaborav, kraće je bolje.

Dva češlja za vođenje trimera vam omogućavaju da odaberete željenu dužinu, tako da možete ili podrezati kako biste zategli bočne strane ili se obrijati do kraja za potpuno gladak, super kul i bez j….og čudnog  izgleda.

#5: DLAKE NA GRUDIMA

Mnogi muškarci vole glatke grudi, a brijanje ima način da definiše mišiće.

Dok neki muškarci biraju depilaciju, mi kažemo da preskočite bol i troškove i uložite u Trimer. Sa našim podesivim češljevima za vođenje i vrhunskim keramičkim sečivima, možete da idete glatko koliko želite bez posekotina, povlačenja ili bolne depilacije voskom. Win-Win.

#6: MALJE NA LEĐIMA

Da, postoje sredstva za negu kose na telu napravljena za solo brijače koji žele da ukrote kosu na leđima.

Ako ste spremni da stavite pod kontrolu tu situaciju sa zadnjim dlačicama, možete da koristite Trimer sa prijateljem za brijanje (jer je uklanjanje dlačica na telu vezivno, zar ne?), ili kupite aparat za brijanje pozadi ako ste stidljivi.

#7: DLAKA NA RUKAMA

Mnogi muškarci imaju svoje razloge za brijanje udova. Bez obzira da li ste takmičarski sportista ili jednostavno volite telo bez dlaka, Trimer je savršen za brijanje ili podrezivanje dlačica na rukama. I vodootporan je, tako da ga možete koristiti mokrom ili suvom.

#8: STIDNE DLAKE

Jasno je da smo veliki ljubitelji podrezivanja ispod pojasa, ali upotreba pravog alata za vaše intimne delove je ključna. Ovo je poslednje mesto na vašem telu gde želite loše izvedenu tehniku ili nedovoljnu opremu.

Dizajnirali smo naš lični aparat za brijanje za kosu da se kreće po vašim donjim regionima sa izuzetnom osetljivošću dok se brijete onako glatko koliko želite.

#9 MALJE NA ZADNJICI

Bez obzira na to da li imate malo dlake na zadnjici ili je ista potpuno pokrivena dlakavim tepihom, podrezivanje vam može lako prorediti kosu na zadnjici.

Izaberite češalj za vođenje da biste postigli željenu dužinu i koristite ga na mokroj ili suvoj koži za glatko brijanje koje neće rezultirati bolnim češnjacima sledećeg dana.

#10: DLAKE NA NOGAMA

Bilo da se radi o sportu, bodibildingu, prikazivanju tetovaža ili ličnim preferencijama, više muškaraca brije noge nego ikada ranije. Stigma oko nege muškaraca značajno se smanjila poslednjih godina, a način na koji brinete o svom telu i njegovoj estetici zavisi od toga šta vam odgovara. Izaberite gde želite da se doterujete i podrezujete ili brijete do mile volje.

Jednom kada se čovek upusti u efikasan režim lične nege, nema povratka. Ritualistička priroda redovnog protokola podrezivanja donosi zadovoljavajuću strukturu u vašu rutinu, dok se rezultati jednostavno osećaju dobro. Iako se možda pitate kako ste uspeli da prođete kroz život, a da ranije niste upoznali radosti intimne higijene, sada ste ovde, pa dobro došli u poslovični klub.

KUPITE PROIZVOD

KOMPLETAN PAKET

We’ve packaged up your ‘deserted island’ essentials into a must-have discounted personal grooming kit.