ZDRAVO! MI SMO MERIDIJAN, I TU SMO DA KAŽEMO:

Svako ima pravo na sjajnu negu

Dlaka je dlaka. Prirodno je gde god (i na kome god da se) pojavi.

„Pravi način“ doterivanja je u potpunosti na vama. Zato smo na misiji da vam pomognemo da obnovite svoju rutinu i svoj odnos sa dlakom - svuda.

Mi dizajniramo lične proizvode za negu sa vama i svu dlaku koju imate na umu. Ovde smo samo zbog najboljeg trima ikad, sa najboljim alatima ikada. Period.

Meridian je vaše sopstvene dlake, svuda promoter. Detalje ćemo prepustiti vama.

MI VERUJEMO U radikalnu inkluzivnost

Uvodimo novu eru u kojoj su neophodni proizvodi za samonegu Meridian-a napravljeni za sve i za svu kosu koju imaju. Naši proizvodi su dizajnirani za vas, bez obzira na pol, rasu, orijentaciju, sklonosti za negu, omiljeni sportski tim... razumete poentu.

Tvojee telo, tvoja kosa, tvoja pravila

Važno nam je da možete da doživite doterivanje odvojeno od presude i spoljnog pritiska. Bez obzira na to gde se odlučite za podrezivanje, činite najbolje za svoje telo. Tačka.

Svako ima pravo na individualnost

Dlake na telu su suviše dugo bile propisane. Ko god da ste, i kako god želite da zaljuljate kosu, mi smo tu za vas. Svako ima pravo na samoizražavanje, bez obzira da li više volite da je jedva tu, buzzcut ili žbunić.

BARE. BUZZ. BUSH.

Utiremo put stalnim inovacijama u nezi. Naša vrhunska tehnologija za šišanje, kao što su precizna keramička sečiva, vodootporni dizajn i štitnici bez ureza, pomažu vam da postignete željeni izgled, podižući vaše svakodnevne navike nege na viši nivo.