ZDRAVO! MI SMO MERIDIAN, I TU SMO DA KAŽEMO:

Svako Ima Pravo na Sjajnu Negu

Dlaka je dlaka. Prirodno je gde god (i na kome god da se) pojavi.

„Pravi način“ doterivanja je u potpunosti na vama. Zato smo na misiji da vam pomognemo da obnovite svoju rutinu i svoj odnos sa dlakom - svuda.

Mi dizajniramo lične proizvode za negu vaših dlaka, na koji god način vi to želite. Ovde smo kako bi vam pomogli da ostvarite najbolji ''trim'' ikada, sa najboljim pomagalima. Tačka.

Meridian promoviše vaše telo, vaše dlake, bilo gde i bilo kada. Detalje ćemo prepustiti vama.

MI VERUJEMO U radikalnu inkluzivnost

Uvodimo novu eru u kojoj su neophodni proizvodi za samo-negu napravljeni od strane Meridian-a. Napravljeni su za sve ljude kao i za svaku dlaku koju oni imaju. Naši proizvodi su dizajnirani za vas, bez obzira na pol, rasu, orijentaciju, sklonosti za negu, omiljeni sportski tim...Sve je to apsolutno nebitno u ovom slučaju, ono sto je bisto jeste NEGA!

Tvoje telo, tvoja dlaka, tvoja pravila

Važno nam je da možete da doživite ''grooming'' odvojeno od presude i spoljnog pritiska. Bez obzira na to gde se odlučite za podrezivanje, činite najbolje za svoje telo. Tačka.

Svako ima pravo na samoizražavanje

Dlake na telu su suviše dugo bile propisane. Ko god da ste, i kako god želite da ''furate'' dlake, mi smo tu za vas. Svako ima pravo na samoizražavanje, bez obzira da li više volite da su jedva tu, malo jače ili da žbunasti stil.

BARE. BUZZ. BUSH.

Utiremo put stalnim inovacijama u nezi. Naša vrhunska tehnologija za trimovanje, kao što su precizna keramička sečiva, vodootporna struktura i štitnici bez ureza, pomažu vam da postignete željeni izgled, podižući vaše svakodnevne navike nege na viši nivo.