DA LI JE NEGOVANJE DLAKA U NOSU OPASNO?

Is Grooming Your Nose Hair Dangerous?

Evo šta treba da znate da biste skratili duge dlake u nosu bez rizika.

3 MINUTA ZA ČITANJE

Is Grooming Your Nose Hair Dangerous?

Kao vrhunski brend za negu, bilo bi nam nedovoljno ako bismo zanemarili sitnije detalje vaših potreba za negovanjem. Naime: ako imate čupavu dlaku u nosu, postoji nešto što možete učiniti u vezi s tim.

Svi ljudi imaju dlake u nosu u nozdrvama, a ovo ima važnu svrhu jer deluje kao sistem za filtriranje vazduha za vaše nosne prolaze. Dlake u nosu zadržavaju prljavštinu, polen, prašinu i ostatke i, u kombinaciji sa sluzi, sprečavaju ulazak patogena koji izazivaju bolest u vaše telo. Iako čuda ljudskog tela nikada ne prestaju da nas zadivljuju (i dok su dlake u nosu iznenađujuće kul stvar za posedovanje), razumemo je ako ne želite da debele pramenove stvari rastu iz vašeg lica.

Pošto dlake u nosu mogu postati deblje i duže kako muškarci stare, postoje alati koje možete koristiti da održite prednosti dlake u nosu netaknute dok ih šišate. I jasno, ne preporučujemo trimer pune veličine za ovu oblast vašeg tela – ovo je delikatniji posao koji zahteva precizan alat. Takođe, ne želimo da se izlažete opasnostima čupanja dlaka iz nosa pincetom. Ozbiljno, takav bol vam ne treba u životu. Jao.

Ovde smo da razbijemo tabue oko toga da ste dlakavi ljudi, pa budite sigurni da je podrezivanje dlačica u nosu super. Napravili smo Trimer Up Here da bezbedno sredimo i podšišamo dlake u nosu. A, ako takođe imate obilje dlačica u ušima, ovo je savršen alat i za tu oblast. Dakle, bez daljeg odlaganja, evo zašto vam je potreban trimer za dlake u nosu da biste se uhvatili u koštac sa vašim delikatnim regionom nozdrva. (I nastavite da se već udaljavate od te pincete.)

ČUPANJE MOŽE OŠTETI VAŠU NOSNU ŠUPLJINU

Da, za stvarnost. Čupanje dlačica iz nosa se nikada ne preporučuje, a evo zašto.

Čupanje dlaka iz nosa može izazvati infekciju nosne šupljine koja se zove nosni vestibulitis. Iako se obično prilično lako leči, može izazvati komplikacije, kao što su čirevi, plikovi, crvenilo i otok. Takođe, čupanje dlaka iz nosa je super bolno – samo. Ne.

DEPILACIJA MOŽE IZAZVATI BOLNE URASLE DLAKE

Ima smisla da, pošto je vaša nosna šupljina tako mali, delikatan deo vašeg tela, nijedna stara opcija za uklanjanje dlaka neće uspeti. Depilacija voskom može izazvati urasle dlake i oštetiti sluzokožu vašeg nosa.

Iako depilacija voskom može biti fantastična opcija za uklanjanje dlačica za neke delove tela, ne preporučujemo je za uklanjanje dlačica u nosu.

TRIMOVANJE JE EFIKASNO + BEZBOLNO. WIN-WIN

Dizajnirali smo naš trimer za dlake u nosu da hvata i šiša duge, guste dlake u nosu iz svih pravaca bez bola, povlačenja ili povlačenja. Podrezivanje dlaka u nosu je efikasno, bezbedno i ne izaziva nelagodnost.

Takođe, Trimer Up Here je vodootporan i dolazi sa USB punjačem, tako da je savršen za kućnu upotrebu, pod tušem i na putu. Samo bacite ovu bebu u svoju teretanu ili putnu torbu i spremni ste.

Očigledno smo delimični prema šišanju kao vašoj najboljoj opciji za uklanjanje dlaka, ali se generalno smatra najbezbednijim metodom nege dlačica u nosu. Ako ste spremni da ukrotite dlake u nosu, a možda i da podšišate dlačice u ušima, naš prilagođeni trimer za dlake u nosu je brza i laka opcija koja je prijatna za korišćenje.

KUPITE PROIZVOD

KOMPLETAN PAKET

We’ve packaged up your ‘deserted island’ essentials into a must-have discounted personal grooming kit.