DA LI TRIMOVANJE DLAKA NA GRUDIMA POVECAVA MALJAVOST?

Does Trimming Chest Hair Make it Worse?

Iako podrezivanje dlačica na grudima neće pogoršati situaciju, nisu sve metode nege jednake.

2 MINUTA ZA ČITANJE

Does Trimming Chest Hair Make it Worse?

Ako ste novi u svetu negovanja dlaka na telu muškaraca, možda ćete razdvojiti činjenice od mita kada su u pitanju njegovi efekti. Na kraju krajeva, doterivanje ne bi trebalo da bude još jedna stvar o kojoj morate da brinete. Ako su vaše grudi blagoslovljene obiljem dlaka, ali biste više voleli prefinjeniji izgled, možda ćete se zapitati da li ih podrezivanje dlaka na grudima čini debljima.

Budite sigurni da njegovanje neće promeniti teksturu ili brzinu rasta vaše kose, ali preporučujemo da koristite trimer umesto žileta. Brijanje brijačom može učiniti da izrastanje izgleda gušće jer uklanja fine vrhove vaše kose, dajući vašim pramenovima tupiji izgled.

Takođe, postoji nekoliko saveta koje treba imati na umu kako biste na najbolji način iskoristili svoju rutinu nege jer niko ne želi strašnu strninu na grudima koja dolazi od brijanja sečivom. Čitajte dalje da biste saznali više o umetnosti podrezivanja dlačica na grudima za savršeno glatke, negovane rezultate bez strnjišta.

IZABERITE SVOJE ALATE MUDRO

Podrezivanje našim aparatom za brijanje je daleko najbolji način da držite kosu pod kontrolom. Brijanje grudi brijačem je veoma zahtevno za održavanje, jer morate da se brijete svakodnevno da biste izbegli gore pomenutu strninu. Štaviše, ne želimo da vas izlažemo bolu od depilacije dlačica na grudima. Ozbiljno, samo nemojte.

Nega sa ličnim frizerom za telo se podrezuje do željene dužine za samo nekoliko minuta po sesiji. Ako želite da ostanete bez dlaka, jednostavno podesite češljeve za vođenje Trimera za potpuno uklanjanje dlaka.

PRVO PRIPREMITE KOŽU + KOSU

Odlična sesija nege muškog tela počinje čistom kožom i kosom. Čistu kožu i omekšanu dlaku na telu je lakše negovati, a negovanu kožu i kosu je lakše održavati čistima.

Dlake na telu možete podrezati na vlažnoj ili suvoj koži, ali morate biti sigurni da je sredstvo za kosu bezbedan za upotrebu pod tušem. Meridianov trimer je potpuno vodootporan sa izuzetno osetljivom tehnologijom. Možete da izaberete gde ćete da se doterujete i koliko želite da šišate bez ureza, povlačenja ili zaglavlja.

DOBRO PROVERITE REZULTATE

Obavezno još jednom proverite nakon podrezivanja da biste osigurali savršene rezultate nege. Možete očistiti sve zalutale dlačice ili otići na bliže brijanje podešavanjem češljeva za vođenje pri drugom prolazu.

Uzmite si vremena i ne žurite sa procesom, posebno ako ste novi u nezi muških dlačica.

Iako podrezivanje dlačica na grudima neće pogoršati situaciju, nisu sve metode nege jednake – posebno kada su u pitanju dlake na telu. Zaslužujete rezultate bez bolova koji su brzi, pristupačni i laki za održavanje. Bez obzira koliko često odlučite da se doterujete, podrezivanje trimerom za dlake na telu pomaže vam da postignete željenu dužinu bez rizika od posekotina, ogrebotina ili povlačenja. Neka vaša dlakava grudi ostane prošlost tako što ćete danas započeti rutinu nege muškaraca.

KUPITE PROIZVOD

KOMPLETAN PAKET

We’ve packaged up your ‘deserted island’ essentials into a must-have discounted personal grooming kit.