3 LAKA NACINA DA UKLONITE DLAKE

3 Easy Ways To Remove Your Butt Hair

Bilo da odlučite da obrijete zadnjicu, podšišate je ili pustite da vaša nejasna zadnjica slobodno leti, sve je dobro.

3 MINUTA ZA ČITANJE

3 Easy Ways To Remove Your Butt Hair

Prvo i prvo: imati sloj dlake na zadnjici je sasvim normalno i nema razloga za brigu. U stvari, guzica ima svrhu u evolutivnom smislu. Kosa na zadnjici zadržava vaš jedinstveni miris i može vas učiniti privlačnijim na podsvesnom nivou budućim partnerima. Prilično kul (i čudno), zar ne?

Iako je to sve u redu, mi smo veliki obožavatelji nege dlačica na telu, a najverovatnije ste i vi ako ovo čitate. Svako ima određeni stepen rasta dlake na leđima, ali što je grublja dlaka na glavi, veća je verovatnoća da je i dlaka na telu gusta.

I dok većina naših edukativnih napora uključuje održavanje vaših cajones čistih, podšišanih i svežih, shvatamo da biste možda želeli da doterujete svuda gde kosa raste, pa se potrudite. Ako imate dlakavu zadnjicu i želite da izgladite stvari, svi smo za to.

Uklanjanje dlačica na zadnjici je lični izbor, a postoji nekoliko stvari koje treba da znate o negovanju dlaka na zadnjici pre nego što počnete, jer, tri reči: čekić koji svrbi. Vi to ne želite da doživite, a mi to nikome ne bismo poželeli.

Ako odlučite da je uklanjanje dlaka na zadnjici za vas, imate opcije. Evo kako da se rešite dlačica na zadnjici, tako da možete da izgladite zadnjicu.

BRIJATI SE

Brijanje dlaka na zadnjici će dati glatko, tesno brijanje, ali morate da se uverite da je vaš brijač super oštar i čist kako biste izbegli iritaciju. Takođe, strnjišta će se pojaviti već sledećeg dana, tako da je ovo opcija za uklanjanje dlaka koja je prilično zahtevana za održavanje.

Pošto brijanje brijačem uklanja fine vrhove vaše dlake, ona ponovo izrasta sa tupom površinom koja može da oseti super svrab. Ako možete da se uhvatite u koštac sa postupkom strnjišta i voljni ste da se potrudite, ovo bi mogla biti dobra opcija za vas ako želite savršeno glatku zadnjicu. Postupite veoma pažljivo da biste izbegli ogrebotine i posekotine i obavezno dobro operite područje pre nanošenja kreme za brijanje.

DEPILIRATI SE VOSKOM

Uklanjanje dlačica sa gusenice voskom nudi prednost manjeg izbočina tokom ponovnog rasta jer se fini vrhovi dlake ponovo pojavljuju kada kosa ponovo izraste. Međutim, važno je imati na umu da je ovo nesumnjivo vaša najbolnija opcija - i rizikujete da nakon toga dobijete iritaciju i urasle dlake.

Ako odlučite da je depilacija najbolja metoda uklanjanja dlačica na zadnjici za vas, prepustite to profesionalcu i idite na redovne sesije. Ponavljamo: ne pokušavajte ovo kod kuće.

TRIMOVANJE

Preporučujemo Trimer ako odlučite da uklonite dlake na zadnjici. Podrezivanje traje samo nekoliko minuta po nanošenju, a pošto je Trimer vodootporan, dlake na zadnjici možete podšišati pod tušem. Otkrili smo da je ovo najbezbolniji put do uklanjanja dlačica sa tela (da li zaista želite da depilirate guzu?), i da je to jednostavan proces za praćenje. U slučaju da niste ubeđeni, evo zašto preporučujemo podrezivanje dlaka na zadnjici za vašu najlakšu i najudobniju opciju.

Bez ogrebotina, posekotina, čupanja, iritacija ili ugriza – čak i ako je vaša kosa gruba i kovrdžava

Vodeći češljevi vam omogućavaju da odaberete dužinu kose, tako da možete da podšišate ili obrijete do kraja

Sesije sečenja su brze, udobne i lake za kuću ili na putu

Bilo da odlučite da obrijete zadnjicu, podšišate je ili pustite da vaša nejasna zadnjica slobodno leti, sve je dobro. Nega ispod pojasa može vam pomoći da se osećate čisto, sveže i samopouzdanije. Dakle, ako odlučite da prigrlite guzicu bez dlake, izaberite svoj metod, posvetite se redovnim sesijama uklanjanja dlaka kako biste kontrolisali ponovni rast i urastanje i održavajte područje čistim i hidratiziranim za najbolje rezultate.

KUPITE PROIZVOD

KOMPLETAN PAKET

We’ve packaged up your ‘deserted island’ essentials into a must-have discounted personal grooming kit.